Alga600

Alga600

ORGANİK KAYNAKLI ÜRÜNLER

KATI DENİZ YOSUNU

GARANTİ EDİLEN İÇERİK              % W/W
Organik Madde                                                                      35
Suda Çözünür Potasyum Oksit(K2O)                                        17
Alginik Asit 3
Max. EC (dS/m)                                                                  58
PH                                                                                                9,5-11,5

Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü
KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU       
BİTKİLER Yapraktan Topraktan Uygulama Zamanı
Sera ve Açık Tarla Sebzeleri: Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Fasulye ,  Mercimek, Baklagiller. vb.  50gr/100lt su  40gr/da 15 gün ara ile hasada kadar 
Marul, Maydanoz, Roka ,Bamya  Ispanak, Pırasa, Brokoli ,Lahana, Karnabahar, Soğan, Sarımsak 50gr/100lt su  40gr/da 15 gün ara ile hasada kadar
Kavun-Karpuz 50gr/100lt su  40gr/da 15 gün ara ile hasada kadar
Meyve Ağaçları -Narenciye:    Elma, Kiraz, Şeftali, Erik, Kayısı,  Nar, Vişne, Armut, Ayva, Muz  50gr/100lt su  40gr/da 15 gün ara ile hasada kadar
Antep Fıstığı, Fındık, Ceviz, Zeytin 50gr/100lt su  40gr/da 15 gün ara ile hasada kadar
Çilek 50gr/100lt su  40gr/da 15 gün ara ile hasada kadar
Buğday,  Arpa, Yulaf, Çeltik v. b 50gr/100lt su  40gr/da 15 gün ara ile hasada kadar
Pamuk, Mısır, Ayçiçek, Kanola, Tütün 50gr/100lt su  40gr/da 15 gün ara ile hasada kadar
Üzüm Bağı 50gr/100lt su  40gr/da 15 gün ara ile hasada kadar
Şeker pancarı, Patates, Soğan, Havuç, Karnabahar, Kereviz, Turp 50gr/100lt su  40gr/da 15 gün ara ile hasada kadar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi