AMINOCUTE

ORGANİK ÜRÜNLER
BİTKİSEL MENŞELİ AMİNO ASİT İÇEREN SIVI ORGANİK GÜBRE
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
Organik Madde | 15 |
Organik Karbon | 6 |
Organik Azot | 2 |
Serbest Aminoasitler | 10 |
pH | 3,5-5,5 |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün BroşürüKULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU:
BİTKİ ADI |
UYGULAMA DÖNEMİ |
TOPRAKTAN UYGULAMA Damlama Sulama ile |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Kabak, Fasulye, çilek vb) |
Çiçeklenme ve meyve döneminde uygulanır |
1lt. / Da |
100 Litre Suya 200-250 cc |
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) |
3–4 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15–20 gün aralıklarla |
1 lt. / Da |
100 Litre Suya 200-250 cc |
YUMRULU BİTKİLER (Patates, Soğan v.b) Kavun, Karpuz, |
Yapraklı dönem ve yumru oluşum döneminde uygulanır. |
1 lt. / Da |
100 Litre Suya 200-250 cc |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, Antep Fıstığı vb) |
Sezon hasadı sonrası, çiçeklenme ve meyve döneminde uygulanır. |
2 lt. / Da |
100 Litre Suya 200-250 cc |
ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb) |
5–6 yapraklı dönemden dönemde itibaren 15–20 gün aralıklarla |
1,5 lt. / Da |
100 Litre Suya 200-250 cc |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb) |
5–6 yapraklı dönemde ve 15–20 gün sonra |
2 lt. / Da |
100 Litre Suya 200-250 cc |
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) |
Kardeşlenme döneminde |
2 lt. / Da |
100 Litre Suya 200-250 cc
|
Yeşil Alanlar |
Gelişme dönemi boyunca |
1 lt. / Da |
100 Litre Suya 200-250 cc
|
Kavun, Karpuz |
12-13 yapraklı dönemde uygulanır |
1 lt / Da |
100 lt suya 200 cc |