AMINOCUTE

AMINOCUTE

ORGANİK ÜRÜNLER

BİTKİSEL MENŞELİ AMİNO ASİT İÇEREN SIVI ORGANİK GÜBRE

GARANTİ EDİLEN İÇERİK  % W/W
Organik Madde  15
Organik Karbon 6
Organik Azot  2
Serbest Aminoasitler 10
pH    3,5-5,5

Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü

KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU:

 

BİTKİ ADI

 

UYGULAMA DÖNEMİ

TOPRAKTAN UYGULAMA

Damlama Sulama ile

 

YAPRAKTAN UYGULAMA

SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Kabak, Fasulye, çilek vb)

Çiçeklenme ve meyve döneminde uygulanır

 

1lt. / Da

 

100 Litre Suya 200-250 cc

YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb)

3–4 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15–20 gün aralıklarla

1 lt.  / Da

 

100 Litre Suya 200-250 cc

YUMRULU BİTKİLER (Patates, Soğan v.b) Kavun, Karpuz,

Yapraklı dönem ve yumru oluşum döneminde uygulanır.

1 lt.  / Da

 

100 Litre Suya 200-250 cc

TÜM  MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, Antep Fıstığı  vb)

 

Sezon hasadı sonrası, çiçeklenme ve meyve döneminde uygulanır.

2 lt. / Da

 

100 Litre Suya 200-250 cc

ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb)

5–6 yapraklı dönemden dönemde itibaren 15–20 gün aralıklarla

1,5 lt.  / Da

 

100 Litre Suya 200-250 cc

TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb)

5–6 yapraklı dönemde ve 15–20 gün sonra

2 lt.  / Da

 

100 Litre Suya 200-250 cc

TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb)

Kardeşlenme döneminde

2 lt.  / Da

100 Litre Suya 200-250 cc

 

Yeşil Alanlar

Gelişme dönemi boyunca

1 lt. / Da

100 Litre Suya 200-250 cc

 

Kavun, Karpuz

12-13 yapraklı dönemde uygulanır

1 lt / Da

100 lt suya 200 cc

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi