Castrong

Castrong
GARANTİ EDİLEN İÇERİK       % W/W      
Organik Madde                                                                                  10
Toplam Azot (N)                                                                             10
Nitrat Azotu (NO3-N)                                                                        10
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO)                                                   15
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO)                                          2
Suda Çözünür Bor (B)                                                                       0,18
Suda Çözünür Bakır (Cu)                                                                0,03
Suda Çözünür Mangan (Mn)                                                              0,11
Suda Çözünür Molibden (Mo)                                                            0,004
Suda Çözünür Çinko (Zn)                                                                 0,02
Serbest Amino asit                                                                                1,1
Max Cl                                                                                            0,1
pH                                                                                                          5,5-7,5

Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü
Yaprak Uygulamaları İçin Tavsiye Edilen Dozlar:    
       UYGULAMA DOZU (ml/100 l su)
BİTKİ  UYGULAMA ZAMANI VE SAYISI
Elma ve Armut Meyveler 2-3 cm büyüklüğüne ulaştığında ve ilk uygulamayı takiben 7. 14. günlerde tekrarlanır. 250
Brokoli ve Karnabahar Fide dikiminden 4-5 hafta sonra ve hasattan 2 hafta öncesinde kadar ihtiyaç dahilinde tekrarlanır. 300
Lahana, Marul Kafa oluşumu başladıktan sonra uygulamaya başlanabilir. 300
Maydanoz 2 hafta aralıklarla tam katlama yapılacak şekilde uygulama yapılır. 350
Kiraz, Vişne Taç yaprakların %80'i döküldükten sonra ve beyaz olum dönemi ve renklenmeden 10 gün sonra uygulanır. 250
Narenciye %40 filizlenmede, %70 filizlenmede, meyve tutum zamanında uygulanır. Yeni filizlenmelerde tekrarlanır. 300
Pamuk Çiçeklenmeyi takiben tam kapalama yapılır. İhtiyaca göre 2 hafta aralıklarla tekrarlanır. 500
Kavun, Karpuz, Hıyar, Kabak Çiçeklenmeyi takiben tam kapalama yapılır. İhtiyaca göre 2 hafta aralıklarla tekrarlanır. 400
Sarımsak, Soğan Kalem döneminden yumru oluşumu başlangıcına kadar her iki haftada bir uygulanır. 450
Muz İhtiyaç dahilinde 2 hafta aralıklarla uygulanır. 250
Zeytin İhtiyaç dahilinde 2 hafta aralıklarla uygulanır. 350
Mısır Sapa kalkma döneminde tek uygulama yapılır. 400
Soya, Bezelye, Yerfıstığı Çiçeklenme zamanı ve 10 gün sonrasında uygulama yapılır. 300
Kesme Çiçekçilik 7-14 günde bir tam kaplama olacak şekilde uygulanır. 300
Patates Yumru oluşumunda uygulamaya başlanır. 7-14 gün aralıklarla 3-4 uygulama yapılır. 300
Üzüm Sürgünler 40-60 cm uzadığında ve meyve tutumundan sonra. 200
Meyve tutumundan sonra renklenme bitimine kadar uygulanabilir. 250
Şeftali, Erik Sürgünler 10-15 cm boy uzadığında ve meyve tutumunu takiben, çekirdek sertleşmesine kadar 10 günde bir tekrarlanır. 250
Çilek Çiçeklenmeden, hasat bitimine 2 hafta kalıncaya kadar 2 haftada bir tekrarlanır. 250
Ayçiçeği Sapa kalkma döneminde ve 1 hafta sonrasında uygulanır. 350
Domates, Biber İlk çiçeklenmeden hasat bitimine 2 hafta kalıncaya kadar 2 haftada bir tekrarlanır. 250

TOPRAK UYGULAMALARI İÇİN TAVSİYE EDİLEN DOZLAR

Meyveler

Meyve tutumundan sonra gerekli görülen her dönemde uygulanabilir. İlk uygulamayı takiben 7-14 gün arayla tekrarlanabilir.

700

Sebzeler

Fide dikiminden 4-5 hafta sonra ve hasattan 2 hafta öncesine kadar ihtiyaç dahilinde tekrarlanır.

500

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi