Castrong

GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
Organik Madde | 10 |
Toplam Azot (N) | 10 |
Nitrat Azotu (NO3-N) | 10 |
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) | 15 |
Suda Çözünür Magnezyum Oksit (MgO) | 2 |
Suda Çözünür Bor (B) | 0,18 |
Suda Çözünür Bakır (Cu) | 0,03 |
Suda Çözünür Mangan (Mn) | 0,11 |
Suda Çözünür Molibden (Mo) | 0,004 |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | 0,02 |
Serbest Amino asit | 1,1 |
Max Cl | 0,1 |
pH | 5,5-7,5 |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün BroşürüYaprak Uygulamaları İçin Tavsiye Edilen Dozlar: | ||
UYGULAMA DOZU (ml/100 l su) | ||
BİTKİ | UYGULAMA ZAMANI VE SAYISI | |
Elma ve Armut | Meyveler 2-3 cm büyüklüğüne ulaştığında ve ilk uygulamayı takiben 7. 14. günlerde tekrarlanır. | 250 |
Brokoli ve Karnabahar | Fide dikiminden 4-5 hafta sonra ve hasattan 2 hafta öncesinde kadar ihtiyaç dahilinde tekrarlanır. | 300 |
Lahana, Marul | Kafa oluşumu başladıktan sonra uygulamaya başlanabilir. | 300 |
Maydanoz | 2 hafta aralıklarla tam katlama yapılacak şekilde uygulama yapılır. | 350 |
Kiraz, Vişne | Taç yaprakların %80'i döküldükten sonra ve beyaz olum dönemi ve renklenmeden 10 gün sonra uygulanır. | 250 |
Narenciye | %40 filizlenmede, %70 filizlenmede, meyve tutum zamanında uygulanır. Yeni filizlenmelerde tekrarlanır. | 300 |
Pamuk | Çiçeklenmeyi takiben tam kapalama yapılır. İhtiyaca göre 2 hafta aralıklarla tekrarlanır. | 500 |
Kavun, Karpuz, Hıyar, Kabak | Çiçeklenmeyi takiben tam kapalama yapılır. İhtiyaca göre 2 hafta aralıklarla tekrarlanır. | 400 |
Sarımsak, Soğan | Kalem döneminden yumru oluşumu başlangıcına kadar her iki haftada bir uygulanır. | 450 |
Muz | İhtiyaç dahilinde 2 hafta aralıklarla uygulanır. | 250 |
Zeytin | İhtiyaç dahilinde 2 hafta aralıklarla uygulanır. | 350 |
Mısır | Sapa kalkma döneminde tek uygulama yapılır. | 400 |
Soya, Bezelye, Yerfıstığı | Çiçeklenme zamanı ve 10 gün sonrasında uygulama yapılır. | 300 |
Kesme Çiçekçilik | 7-14 günde bir tam kaplama olacak şekilde uygulanır. | 300 |
Patates | Yumru oluşumunda uygulamaya başlanır. 7-14 gün aralıklarla 3-4 uygulama yapılır. | 300 |
Üzüm | Sürgünler 40-60 cm uzadığında ve meyve tutumundan sonra. | 200 |
Meyve tutumundan sonra renklenme bitimine kadar uygulanabilir. | 250 | |
Şeftali, Erik | Sürgünler 10-15 cm boy uzadığında ve meyve tutumunu takiben, çekirdek sertleşmesine kadar 10 günde bir tekrarlanır. | 250 |
Çilek | Çiçeklenmeden, hasat bitimine 2 hafta kalıncaya kadar 2 haftada bir tekrarlanır. | 250 |
Ayçiçeği | Sapa kalkma döneminde ve 1 hafta sonrasında uygulanır. | 350 |
Domates, Biber | İlk çiçeklenmeden hasat bitimine 2 hafta kalıncaya kadar 2 haftada bir tekrarlanır. | 250 |
TOPRAK UYGULAMALARI İÇİN TAVSİYE EDİLEN DOZLAR
Meyveler |
Meyve tutumundan sonra gerekli görülen her dönemde uygulanabilir. İlk uygulamayı takiben 7-14 gün arayla tekrarlanabilir. |
700 |
Sebzeler |
Fide dikiminden 4-5 hafta sonra ve hasattan 2 hafta öncesine kadar ihtiyaç dahilinde tekrarlanır. |
500 |