Humic Total

ORGANİK KAYNAKLI ÜRÜNLER
POTASYUM HUMAT
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
Organik Madde | 27 |
Toplam Humik Asit+Fulvik Asit | 80 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 11 |
Max.Nem | 20 |
pH | 8,5-10,5 |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün BroşürüKULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU: | ||||
KULLANIM ALANI | KULLANIM ZAMANI | DAMLAMA SULAMA İLE UYGULAMA | YAPRAKTAN UYGULAMA | |
Gr/100 lt. Su | ||||
Tüm Sera ve Örtü Altı Sebzeleri | Çiçeklenme dönemi ve Meyve tutumundan itibaren 3-4 uygulama | 100-150g / Da. | 100-150 | |
Açık Alan Sebzeciliği; Domates, Biber, Patlıcan, Ispanak, Marul Salatalık, | Çiçeklenme dönemi ve Meyve tutumundan | 100-150g / Da | 100-150 | |
itibaren 2-3 uygulama | ||||
Buğday, Arpa,, Ayçiçeği, Çeltik, Mısır, Nohut, Mercimek vb. | Gelişim periyodu boyunca 1-2 uygulama | 100-150g / Da | 50 | |
Kavun, Karpuz, Kabak, Brokoli, Karnabahar, Bezelye, Fasulye | Çiçeklenme dönemi ve Meyve tutumundan itibaren 2-3 uygulama | 100-150g / Da | 30-40 | |
Patates, Soğan, Turp, Havuç, Sarımsak, Şalgam, Şeker Pancarı | İlk çapadan, olgunlaşma başlangıcına kadar 1-2 uygulama | 100-150g / Da | 30-40 | |
Çilek, Kivi | Çiçeklenme dönemi ve Meyve tutumundan | 100-150g / Da | 30-50 | |
itibaren 2-3 uygulama | ||||
Bağ | Filizlenme başlangıcından itibaren 15-20 gün arayla 3-4 uygulama | 100-150g / Da | 40-60 | |
ÇAY | İlk sürgün çıkmadan önce ve hasat sonrası | 100-150g / Da | 30-40 | |
Fındık | Meyve tutumundan itibaren 1-2 uygulama | 100-150g / Da | 30-40 | |
Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Kayısı, Kivi, Badem, Ceviz, Şeftali, Antep Fıstığı v.s | Çiçeklenme dönemi ve Meyve tutumundan | 100-150g / Da | 40-60 | |
itibaren 2-3 uygulama | ||||
Pamuk | Koza tutumundan itibaren 1-2 uygulama. | 100-150g / Da | 30-40 | |
Zeytin, İncir ve Narenciye | Çiçeklenme dönemi ve Meyve tutumundan | 100-150g / Da | 30-50 | |
itibaren 2-3 uygulama | ||||