Humic Total

Humic Total

ORGANİK KAYNAKLI ÜRÜNLER

POTASYUM HUMAT

 

GARANTİ EDİLEN İÇERİK                                              % W/W
  Organik Madde                                                                                              27
  Toplam Humik Asit+Fulvik Asit                                                                       80
  Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)                                                             11
  Max.Nem                                                                                                                                                                                 20
  pH                                                                                                                           8,5-10,5

Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü
KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU:         
KULLANIM ALANI KULLANIM ZAMANI DAMLAMA SULAMA İLE UYGULAMA YAPRAKTAN UYGULAMA  
Gr/100 lt. Su  
Tüm Sera ve Örtü Altı Sebzeleri Çiçeklenme dönemi ve Meyve tutumundan itibaren 3-4 uygulama 100-150g / Da. 100-150  
Açık Alan Sebzeciliği; Domates, Biber, Patlıcan, Ispanak, Marul Salatalık,  Çiçeklenme dönemi ve Meyve tutumundan  100-150g / Da 100-150  
itibaren 2-3 uygulama
Buğday, Arpa,, Ayçiçeği, Çeltik, Mısır, Nohut, Mercimek  vb. Gelişim periyodu boyunca 1-2 uygulama 100-150g / Da 50  
 
Kavun, Karpuz, Kabak, Brokoli, Karnabahar, Bezelye, Fasulye Çiçeklenme dönemi ve Meyve tutumundan itibaren 2-3 uygulama 100-150g / Da 30-40  
Patates, Soğan, Turp, Havuç, Sarımsak, Şalgam, Şeker Pancarı İlk çapadan, olgunlaşma başlangıcına kadar 1-2 uygulama 100-150g / Da 30-40  
Çilek, Kivi Çiçeklenme dönemi ve Meyve tutumundan  100-150g / Da 30-50  
itibaren 2-3 uygulama
Bağ Filizlenme başlangıcından itibaren 15-20 gün arayla 3-4 uygulama 100-150g / Da 40-60  
ÇAY İlk sürgün çıkmadan önce ve hasat sonrası 100-150g / Da 30-40  
Fındık Meyve tutumundan itibaren 1-2 uygulama 100-150g / Da 30-40  
Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Kayısı, Kivi, Badem, Ceviz, Şeftali, Antep Fıstığı v.s Çiçeklenme dönemi ve Meyve tutumundan  100-150g / Da 40-60  
itibaren 2-3 uygulama
Pamuk Koza tutumundan itibaren 1-2 uygulama. 100-150g / Da 30-40  
Zeytin, İncir ve Narenciye Çiçeklenme dönemi ve Meyve tutumundan  100-150g / Da 30-50  
itibaren 2-3 uygulama
         

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi