KUPKOL 700

KUPKOL 700

Aktif Madde: 700 g/l Metalik bakıra eşdeğer bakır oksiklorid

Formulasyon: Süspansiyon Konsantre (SC)

Ambalaj: 50 ml, 100 ml, 200 ml, 250 ml, 500 ml, 1 L, 5 L, 10 L, 20 L.

Bitki koruma ürünlerini dikkatli kullanın.

Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü

BİTKİ KORUMA ÜRÜNÜNÜN KULLANILACAĞI BİTKİ VE ZARARLI ORGANİZMALAR

Bitki Adı

Zararlı Organizma Adı

 

Uygulama Dozu

 

Son Uygulama ile Hasat Arasındaki Süre

Bağ*

Mildiyö

(Plasmopara viticola)

200 ml/ 100 l su

14 gün

Domates**

Mildiyö

(Phytophthora infestans)

200 ml/ 100 l su

14 gün

Erken yaprak yanıklığı (Alternaria solani)

175 ml/ 100 l su

14 gün

 (*)    Tüketim amaçlı bağ yaprağı hasadı yapılacak bağ alanlarında kullanılamaz

BİTKİ KORUMA ÜRÜNÜNÜN KULLANMA ŞEKLİ

Bağ mildiyösü: 1. Uygulama sürgün boyu  25-30 cm olunca uygulanmalıdır. 2. ve diğer uygulamalar: ilk uygulamadan 15 gün sonra yapılmalıdır.Bölgenin günlük sıcaklık ve yağış ortalamaları, nispi nem, çiğ gibi meterolojik faktörler dikkate alınarak, hastalık enfeksiyonu için uygun koşullar oluştuğunda uygulamalar yapılmalı, koşullar ortadan kalktığında uygulamalara son verilmelidir.

Domates mildiyösü: Çevrede domates yapraklarında 3-5 mm çapında kahverengi lekelerin alt yüzeyinde beyaz kül gibi konidi örtüsünün görülmesi ile uygulamaya başlanır.

Domates erken yaprak yanıklığı: Gerek fidelikte gerekse tarlada uygulamaya ilk lekeler görülür görülmez başlanmalıdır. İklim koşulları hastalık gelişimi için uygun olduğunda hastalığın seyrine ve iklim koşullarına göre 10 gün aralıklarla uygulamaya devam edilir.

KARIŞABİLİRLİK DURUMU: Kalsiyum  ve Thiram içeren ürünler ile karıştırılması tavsiye edilmez. Diğer bitki koruma ürünleri ile karışım yapılmadan önce ön karışım testi yapılmalıdır.     

                                        

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi