Leili2000

ORGANOMİNERAL ÜRÜNLER
İZ ELEMENT KATKILI SIVI ORGANOMİNERAL GÜBRE
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
Organik Madde | 8 |
Suda Çözünür Bakır(Cu) Tamamı EDTA ile şelatlı | 0,5 |
Suda Çözünür Demir(Fe) Tamamı EDTA ile şelatlı | 1,2 |
Suda Çözünür Mangan(Mn) Tamamı EDTA ile şelatlı | 0,2 |
Suda Çözünür Çinko(Zn) Tamamı EDTA ile şelatlı | 0,9 |
Max. Klor (Cl) | 1 |
pH | 6-8 |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün BroşürüKULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU: | ||||
KULLANIM ALANI | KULLANIM ZAMANI | DAMLAMA SULAMA İLE UYGULAMA | YAPRAKTAN UYGULAMA | |
100 lt. Suya | ||||
Tüm Sera ve Örtü Altı Sebzeleri | Şaşırtmadan itibaren tüm gelişim dönemi boyunca 15-20 gün arayla 4-5 uygulama | 200-300cc / Da. | 100cc | |
Buğday, Arpa, Ayçiçeği, Çeltik, Mısır vb.. | Gelişim dönemi boyunca 1-2 uygulama | 200-300cc / Da | 100cc | |
Kavun, Karpuz, Kabak ve Karnabahar | Gelişim dönemi boyunca 15-20 gün arayla 3-4 uygulama | 200-000cc / Da | 100cc | |
Patates, Soğan, Turp, Havuç, Sarımsak | İlk çapadan, olgunlaşma başlangıcına kadar 1-2 uygulama | 200-300cc / Da | 100cc | |
Çilek, Kivi | Meyve tutumundan itibaren 1-2 uygulama | 200-300cc / Da | 100cc | |
Bağ | Filizlenme başlangıcından itibaren 15-20 gün arayla 3-4 uygulama | 200-400cc / Da | 75-150cc | |
Fındık | Meyve tutumundan itibaren 1-2 uygulama | 200-300cc / Da | 100cc | |
Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Kayısı, Badem, Ceviz, Şeftali, Antep Fıstığı v.s | Tomurcuklar patladıktan sonra, gelişim dönemi boyunca 15-25 gün arayla 2-3 uygulama | 200-400cc / Da | 100-150cc | |
Pamuk | Tüm gelişim dönemi boyunca 15-20 gün arayla 2-3 uygulama | 200-300cc / Da | 100cc | |
Zeytin, İncir ve Narenciye | Tüm gelişim dönemi boyunca 15-20 gün arayla 2-3 uygulama | 200-400cc / Da | 100–150cc |