LiBRO 10-10-43 + TE

EC FERTILIZER
NPK GÜBRESİ HARMANLANMIŞ
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
Toplam Azot (N) | 10 |
Nitrat Azotu (N-NO3) | 9 |
Üre Azotu (N-NH2) | 1 |
Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) | 10 |
Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) | 10 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 43 |
Suda Çözünür Bor (B) | 0,01 |
Suda Çözünür Bakır (Cu) | 0,002 |
Suda Çözünür Demir (Fe) | 0,02 |
Suda Çözünür Mangan (Mn) | 0,01 |
Suda Çözünür Molibden (Mo) | 0,001 |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | 0,002 |
Klor (Cl) Beyanı | 0,11 |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün BroşürüBİTKİ | YAPRAKTAN UYGULAMA | DAMLAMADAN |
Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Karpuz, Kabak | 200 – 250 gr / 100 L Su | 2,5 – 3 Kg / da |
Marul, Ispanak, Lahana, Maydanoz, Karnabahar, Enginar | 200 – 250 gr / 100 L Su | 2,5 – 3 Kg / da |
Patates, Havuç, Soğan, Sarımsak ve Şeker Pancarı | 200 – 250 gr / 100 L Su | 2,5 – 3 Kg / da |
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne, Ayva, Nar, Muz, Narenciye | 200 – 250 gr / 100 L Su | 2,5 – 3 Kg / da |
Bağ, Çilek ve Kesme Çiçek | 200 – 250 gr / 100 L Su | 2,5 – 3 Kg / da |
Zeytin, Antep Fıstığı, Badem, Fındık, Ceviz | 200 – 250 gr / 100 L Su | 2,5 – 3 Kg / da |
Pamuk, Soya Fasulyesi, Yer Fıstığı, Mısır, Mercimek, Ayçiçeği, Nohut, Bezelye, Fasulye, Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf, Fiğ | 200 – 250 gr / 100 L Su | ---- |
Tütün, Çay | 200 – 250 gr / 100 L Su | 2,5 – 3 Kg / da |
Yeşil Alan Uygulaması | 200 – 250 gr / 100 L Su | ---- |