LiBRO 10-10-43 + TE

LiBRO 10-10-43 + TE

EC FERTILIZER

NPK GÜBRESİ HARMANLANMIŞ

GARANTİ EDİLEN İÇERİK  % W/W
Toplam Azot (N) 10
Nitrat Azotu (N-NO3) 9
Üre Azotu (N-NH2) 1
Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 10
Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 10
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 43
Suda Çözünür Bor (B) 0,01
Suda Çözünür Bakır (Cu) 0,002
Suda Çözünür Demir (Fe) 0,02
Suda Çözünür Mangan (Mn) 0,01
Suda Çözünür Molibden (Mo) 0,001
Suda Çözünür Çinko (Zn) 0,002
Klor (Cl) Beyanı 0,11

 

 

Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü
BİTKİ YAPRAKTAN UYGULAMA DAMLAMADAN
Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Karpuz, Kabak 200 – 250 gr / 100 L Su 2,5 – 3 Kg / da
Marul, Ispanak, Lahana, Maydanoz, Karnabahar, Enginar 200 – 250 gr / 100 L Su 2,5 – 3 Kg / da
Patates, Havuç, Soğan, Sarımsak ve Şeker Pancarı 200 – 250 gr / 100 L Su 2,5 – 3 Kg / da
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne, Ayva, Nar, Muz, Narenciye 200 – 250 gr / 100 L Su 2,5 – 3 Kg / da
Bağ, Çilek ve Kesme Çiçek 200 – 250 gr / 100 L Su 2,5 – 3 Kg / da
Zeytin, Antep Fıstığı, Badem, Fındık, Ceviz 200 – 250 gr / 100 L Su 2,5 – 3 Kg / da
Pamuk, Soya Fasulyesi, Yer Fıstığı, Mısır, Mercimek,  Ayçiçeği, Nohut, Bezelye, Fasulye, Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf, Fiğ 200 – 250 gr / 100 L Su ----
Tütün, Çay 200 – 250 gr / 100 L Su 2,5 – 3 Kg / da
Yeşil Alan Uygulaması 200 – 250 gr / 100 L Su ----

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi