LIBRO 15-8-24 + TE
EC FERTILIZER
NPK GÜBRESİ HARMANLANMIŞ
| GARANTİ EDİLEN İÇERİK |
w/w |
|
Toplam Azot (N) |
% 15 |
|
Amonyum Azotu (N-NH4) |
% 3,5 |
|
Üre Azotu (N-NH2) |
% 11,5 |
|
Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) |
% 8 |
|
Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) |
% 8 |
|
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) |
% 24 |
|
Suda Çözünür Bor (B) |
% 0,01 |
|
Suda Çözünür Bakır (Cu) |
% 0,002 |
|
Suda Çözünür Demir (Fe) |
% 0,02 |
|
Suda Çözünür Mangan (Mn) |
% 0,01 |
|
Suda Çözünür Molibden (Mo) |
% 0,001 |
|
Suda Çözünür Çinko (Zn) |
% 0,002 |
|
|
|
|
Klor (Cl) Beyanı |
% 0,30 |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü|
BİTKİ |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMADAN |
|
Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Karpuz, Kabak |
200 – 250 gr / 100 L Su |
2,5 – 3 Kg / da |
|
Marul, Ispanak, Lahana, Maydanoz, Karnabahar, Enginar |
200 – 250 gr / 100 L Su |
2,5 – 3 Kg / da |
|
Patates, Havuç, Soğan, Sarımsak ve Şeker Pancarı |
200 – 250 gr / 100 L Su |
2,5 – 3 Kg / da |
|
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne, Ayva, Nar, Muz, Narenciye |
200 – 250 gr / 100 L Su |
2,5 – 3 Kg / da |
|
Bağ, Çilek ve Kesme Çiçek |
200 – 250 gr / 100 L Su |
2,5 – 3 Kg / da |
|
Zeytin, Antep Fıstığı, Badem, Fındık, Ceviz |
200 – 250 gr / 100 L Su |
2,5 – 3 Kg / da |
|
Pamuk, Soya Fasulyesi, Yer Fıstığı, Mısır, Mercimek, Ayçiçeği, Nohut, Bezelye, Fasulye, Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf, Fiğ |
200 – 250 gr / 100 L Su |
---- |
|
Tütün, Çay |
200 – 250 gr / 100 L Su |
2,5 – 3 Kg / da |
|
Yeşil Alan Uygulaması |
200 – 250 gr / 100 L Su |
---- |
İhtiyaca göre bitki gelişim süresince 3 – 4 defa uygulanabilir. Daha geniş bilgi için bayiniz veya firma yetkilisine başvurunuz.
KARIŞABİLİRLİK: Her türlü kimyasal, organik gübre ve zirai ilaçla karıştırarak kullanılır.