LİBRO 20-10-20 + TE

LİBRO 20-10-20 + TE
GARANTİ EDİLEN İÇERİK  % W/W
Toplam Azot (N) 20
Amonyak Azotu (N-NH3) 6,70
Nitrat Azotu (N-NO3) 5,80
Üre Azotu (N-NH2) 7,50
Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 10
Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 10
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 20
Suda Çözünür Bor (B) 0,01
Suda Çözünür Bakır (Cu) 0,002
Suda Çözünür Demir (Fe) 0,02
Suda Çözünür Mangan (Mn) 0,01
Suda Çözünür Molibden (Mo) 0,001
Suda Çözünür Çinko (Zn) 0,002
   
Klor (Cl) Beyanı 0,26

 


Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü

BİTKİ

YAPRAKTAN UYGULAMA

DAMLAMADAN

Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Karpuz, Kabak

200 – 250 gr / 100 L Su

2,5 – 3 Kg / da

Marul, Ispanak, Lahana, Maydanoz, Karnabahar, Enginar

200 – 250 gr / 100 L Su

2,5 – 3 Kg / da

Patates, Havuç, Soğan, Sarımsak ve Şeker Pancarı

200 – 250 gr / 100 L Su

2,5 – 3 Kg / da

Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne, Ayva, Nar, Muz, Narenciye

200 – 250 gr / 100 L Su

2,5 – 3 Kg / da

Bağ, Çilek ve Kesme Çiçek

200 – 250 gr / 100 L Su

2,5 – 3 Kg / da

Zeytin, Antep Fıstığı, Badem, Fındık, Ceviz

200 – 250 gr / 100 L Su

2,5 – 3 Kg / da

Pamuk, Soya Fasulyesi, Yer Fıstığı, Mısır, Mercimek,  Ayçiçeği, Nohut, Bezelye, Fasulye, Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf, Fiğ

200 – 250 gr / 100 L Su

----

Tütün, Çay

200 – 250 gr / 100 L Su

2,5 – 3 Kg / da

Yeşil Alan Uygulaması

200 – 250 gr / 100 L Su

----

KARIŞABİLİRLİK:

Her türlü kimyasal, organik gübre ve zirai ilaçla karıştırarak  kullanılır. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi