LİBRO ASTRAMİX
EC FERTILIZER
Bor (B), Bakır (Cu-Sülfat), Demir (Fe-Sülfat), Mangan (Mn-Sülfat), Molibden (Mo) ve Çinko (Zn-Sülfat)
SIVI MİKRO BİTKİ BESİN MADDELERİ KARIŞIMI
| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
| Suda Çözünür Bor ( B) | 0.2 |
| Suda Çözünür Bakır ( Cu) | 0.5 |
| Suda Çözünür Demir (Fe) | 2 |
| EDTA ile Şelatlı Demir (Fe) | 0.5 |
| Suda Çözünür Mangan ( Mn) | 0.8 |
| EDTA ile Şelatlı Mangan ( Mn) | 0.3 |
| Suda Çözünür Molibden (Mo) | 0.02 |
| Suda Çözünür Çinko ( Zn) | 2 |
| EDTA ile Şelatlı Çinko ( Zn) | 0.5 |
| EDTA Şelatının Stabil olduğu pH aralığı Cu, Fe, Mn, Zn için; | 3-9 |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü| KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU: | |||
| UYGULAMA ZAMANI | YAPRAKTAN | DAMLA SULAMA İLE (cc/dekar) | |
| BİTKİ | (100 litre su ile) | ||
| Domates-Biber Patlıcan-Hıyar | Fide dikiminden itibaren yetişme dönemi boyunca | 200 - 250 | 500 - 1000 |
| Çilek | Fide dikiminden itibaren yetişme dönemi boyunca | 200 - 250 | 500 - 1000 |
| Karpuz-Kavun- Kabak | Bitkilerin 2-3 yapraklı olduğu dönemden itibaren | 200 - 250 | 500 - 1000 |
| Bağ-Kivi | 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde | 250 - 300 | 500 - 1000 |
| 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra | |||
| 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde | |||
| 4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca | |||
| Muz | 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde | 250 - 300 | 500 - 1000 |
| 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra | |||
| 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde | |||
| 4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca | |||
| Fındık-Ceviz- Antep Fıstığı | 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde | 250 - 300 | 500 - 1000 |
| 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra | |||
| 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde | |||
| 4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca | |||
| Elma-Armut-Ayva | 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde | 250 - 300 | 500 - 1000 |
| 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra | |||
| 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde | |||
| 4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca | |||
| Zeytin | 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde | 250 - 300 | 500 - 1000 |
| 2. uygulama: Meyve tutumundan sonra | |||
| 3. uygulama: Meyve irileşme döneminde | |||
| 4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca | |||
| Mısır-Ayçiçeği | 1. uygulama: Bitkiler 15-20 cm olunca | 250 - 300 | 500 - 1000 |
| 2. uygulama: Bitkiler 40-50 cm olunca | |||
| Patates-Şekerpancarı-Havuç | 1. uygulama: Bitkiler 4-5 yapraklı olunca | 250 - 300 | 500 - 1000 |
| 2. uygulama: Yumru irileşme döneminde | |||
| Buğday-Arpa-Çeltik | Kardeşlenme döneminden itibaren | 200 - 250 | - |
| Pamuk | Bitkilerin 3-4 yapraklı olduğu dönemden itibaren | 200 - 250 | 500 - 1000 |
| Soğan-Sarımsak | 1. uygulama: Bitkiler 4-5 yapraklı olunca | 200 - 250 | 500 - 1000 |
| 2. uygulama: Baş irileşme döneminde | |||
| Fasulye-Nohut Mercimek | Gelişme dönemi boyunca | 200 - 250 | 500 - 1000 |
| Yaprağı yenen sebzeler (Marul, Kıvırcık, Lahana) | Gelişme dönemi boyunca | 200 - 250 | 500 - 1000 |
| Yeşil alanlar- Süs Bitkileri | Gelişme dönemi boyunca | 200 - 250 | 500 - 1000 |
HAZIRLANIŞI VE UYGULAMA ŞEKLİ: Uygulama aletine bir miktar su konur. Önerilen dozda ilave edildikten sonra depo yeterli miktarda suya tamamlanır, karıştırılır ve uygulamaya geçilir. Yapraktan, damla sulamadan ve topraktan; her türlü uygulama aleti ve metodu ile verilebilir.