NORUS 18-18-18 + TE
| Garanti Edilen İçerik: | w/w |
| Toplam Azot (N) | 18 |
| Amonyak Azotu (N-NH3) | 6,3 |
| Nitrat Azotu (N-N03) | 3,4 |
| Üre Azotu (N-NH2) | 8,3 |
| Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P205) | 18 |
| Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P205) | 18 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K20) | 18 |
| Suda Çözünür Bor (B) | 0,01 |
| Suda Çözünür Bakır (Cu) | 0,002 |
| Suda Çözünür Demir (Fe) | 0,02 |
| Suda Çözünür Mangan (Mn) | 0,01 |
| Suda Çözünür Molibden (Mo) | 0,001 |
| Suda Çözünür Çinko (Zn) | 0,002 |
| EDTA Şelatının Stabil Olduğu pH Aralığı (Cu, Fe, Mn,Zn) | 2 - 11 |
| Klor (CI) Beyanı) | %0,31 |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü|
BiTKi |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMADAN |
|
Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun,Karpuz,Kabak |
200 - 250 gr/ 100 L Su |
2,5- 3 Kg/ da |
|
Marul, ıspanak, Lahana, Maydanoz,Karnabahar,Enginar |
200 - 250 gr / 100 L Su |
3 Kg/ da |
|
Patates, Havuç,Soğan, Sarımsak ve Şeker Pancarı |
200 - 250 gr/ 100 L Su |
2,5 - 3 Kg/ da |
|
Elma, Armut, Kayısı,Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne,Ayva,Nar, Muz, Narenciye |
200 - 250 gr / 100 L Su |
2,5 - 3 Kg/ da |
|
Bağ. Çilek ve Kesme Çiçek |
200 - 250 gr / 100 L Su |
2,5 - 3 Kg/ da |
|
Zeytin,Antep Fıstığı,Badem, Fındık, Ceviz |
200 - 250 gr / 100 L Su |
3 Kg/ da |
|
Pamuk, Soya Fasulyesi, Yer Fıstığı,Mısır, Mercimek, Ayçiçeği, Nohut, Bezelye, Fasulye, Buğday,Arpa,Çeltik, Yulaf, Fiğ |
200 - 250 gr/ 100 L Su |
|
|
Tütün, Çay |
200 - 250 gr / 100 L Su |
2,5 - 3 Kg/ da |
|
Yeşil Alan Uygulaması |
200 - 250 gr/ 100 L Su |
|