NORUS 20-10-20 + TE
| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
| Toplam Azot (N) | 20 |
| Amonyum Azotu (N-NH4) | 6,8 |
| Nitrat Azotu (N-NO3) | 5,9 |
| Üre Azotu (N-NH2) | 7,3 |
| Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) | 10 |
| Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) | 10 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 20 |
| Suda Çözünür Bor (B) | 0,01 |
| Suda Çözünür Bakır (Cu) Tamamı EDTA ile Şelatlıdır | 0,002 |
| Suda Çözünür Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlıdır | 0,02 |
| Suda Çözünür Mangan (Mn) Tamamı EDTA ile Şelatlıdır | 0,01 |
| Suda Çözünür Molibden (Mo) | 0,001 |
| Suda Çözünür Çinko (Zn) Tamamı EDTA ile Şelatlıdır | 0,002 |
| EDTA Şelatının Stabil Olduğu pH Aralığı (Cu, Fe, Mn, Zn) | 2 – 11 |
| Klor (Cl) Beyanı | 0,25 |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü|
BİTKİ |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMADAN |
|
Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Karpuz, Kabak |
200 – 250 gr / 100 L Su |
2,5 – 3 Kg / da |
|
Marul, Ispanak, Lahana, Maydanoz, Karnabahar, Enginar |
200 – 250 gr / 100 L Su |
2,5 – 3 Kg / da |
|
Patates, Havuç, Soğan, Sarımsak ve Şeker Pancarı |
200 – 250 gr / 100 L Su |
2,5 – 3 Kg / da |
|
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne, Ayva, Nar, Muz, Narenciye |
200 – 250 gr / 100 L Su |
2,5 – 3 Kg / da |
|
Bağ, Çilek ve Kesme Çiçek |
200 – 250 gr / 100 L Su |
2,5 – 3 Kg / da |
|
Zeytin, Antep Fıstığı, Badem, Fındık, Ceviz |
200 – 250 gr / 100 L Su |
2,5 – 3 Kg / da |
|
Pamuk, Soya Fasulyesi, Yer Fıstığı, Mısır, Mercimek, Ayçiçeği, Nohut, Bezelye, Fasulye, Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf, Fiğ |
200 – 250 gr / 100 L Su |
---- |
|
Tütün, Çay |
200 – 250 gr / 100 L Su |
2,5 – 3 Kg / da |
|
Yeşil Alan Uygulaması |
200 – 250 gr / 100 L Su |
---- |
İhtiyaca göre bitki gelişim süresince 3-4 defa uygulanabilir. Daha geniş bilgi için bayiniz veya firma yetkilinize başvurunuz.