NORUS 5-20-0+TE
NP GÜBRE ÇÖZELTİSİ
| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
| Toplam Azot (N) | 5 |
| Üre Azotu (N) | 5 |
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | 20 |
| Suda Çözünür Bor ( B) | 0,2 |
| Suda Çözünür Bakır ( Cu) Tamamı EDTA ile Şelatlı | 0,01 |
| Suda Çözünür Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlı | 0,02 |
| Suda Çözünür Mangan ( Mn) Tamamı EDTA ile Şelatlı | 0,01 |
| Suda Çözünür Çinko ( Zn) | 4 |
| EDTA Şelatının Stabil olduğu pH aralığı Cu, Fe, Mn, için; | 3-9 |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü| KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU: | |||
| ÜRÜNLER | UYGULAMA ZAMANI | YAPRAKTAN ml/da | DAMLA SULAMADAN |
| (100 litre su ile) | LT/ da (1 ton su ile) | ||
| Domates-Biber Patlıcan- Hıyar | Fide dikiminden sonra | 250-300 | 2 |
| Çiçeklenme döneminde | |||
| Karpuz - Kavun - Kabak | Meyve tutumundan hasada kadar | ||
| Çilek | Fide dikiminden sonra | 150-200 | 2 |
| Bağ - Kivi | Gözlerin uyanma döneminde | 150-200 | 2 |
| Muz | Doğum zamanı | 150-200 | 2 |
| Narenciye | Çiçeklenmeden önce | 200-250 | 2 |
| Kiraz - Vişne - Şeftali - Kayısı - Erik | Gözlerin kabarmasından sonra,çiçeklenmeden önce | 200-250 | 2-2,5 |
| 200-250 | |||
| Elma - Armut - Ayva | 200-250 | 2-2,5 | |
| Zeytin | Çiçeklenmeden önce | 200-250 | 2-2,5 |
| Ayçiçeği | 1.uygulama: Bitkilerin 15-20 cm olduğu dönemden itibaren | 150-200 | 2 |
| 2.uygulama: Bitkilerin 40-50 cm olduğu dönemden itibaren | |||
| Mısır | 1.uygulama: Bitkilerin 15-20 cm olduğu dönemden itibaren | 150-200 | - |
| 2.uygulama: Bitkilerin 40-50 cm olduğu dönemden itibaren | |||
| Patates – Ş. Pancarı - Havuç | Çıkıştan sonra | 150-200 | 2 |
| Buğday - Arpa – Çeltik | Kardeşlenme döneminde | 150-200 | - |
| Pamuk | Tarak oluşumundan önce | 150-200 | - |
| Faulye - Nohut -Mercimek | Çıkıştan hasada kadar | 150-200 | 2 |
| Fındık - Ceviz - Antep Fıstığı | Çiçeklenmeden önce | 200-250 | 2-2,5 |
| Yaprağı yenen sebzeler | Bitki boyunun 8-10 cm olduğu dönemden itibaren | 150-200 | 2 |
| (Marul, Kıvırcık, Lahana vb.) | |||
| Soğan - Sarımsak | 150-200 | 2 | |
| Yeşil alanlar- Kesme Çiçekçilik | Yetişme sönemi boyunca | 150-200 | |
| NOT: Yapraktan uygulama dozları 10-15 gün ara ile, damla sulama dozları ise haftalık olarak uygulanır. | |||