NORUS 5-20-0+TE

NORUS 5-20-0+TE

NP GÜBRE ÇÖZELTİSİ

 

GARANTİ EDİLEN İÇERİK                                           %  W/W
Toplam Azot (N)                                       5
Üre Azotu (N)                                           5
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5)      20
Suda Çözünür Bor ( B)                              0,2
Suda Çözünür  Bakır ( Cu) Tamamı EDTA ile Şelatlı     0,01
Suda Çözünür  Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlı                               0,02
Suda Çözünür Mangan ( Mn) Tamamı EDTA ile Şelatlı                           0,01
Suda Çözünür Çinko ( Zn)                                                    4
   
EDTA Şelatının Stabil olduğu pH aralığı Cu, Fe, Mn, için;                       3-9

Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü
KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU:       
ÜRÜNLER UYGULAMA ZAMANI YAPRAKTAN ml/da DAMLA SULAMADAN
(100 litre su ile) LT/ da (1 ton su ile)
   
Domates-Biber Patlıcan- Hıyar Fide dikiminden sonra  250-300 2
Çiçeklenme döneminde
Karpuz - Kavun - Kabak Meyve tutumundan hasada kadar
Çilek  Fide dikiminden sonra  150-200 2
Bağ - Kivi Gözlerin uyanma döneminde 150-200 2
Muz  Doğum zamanı 150-200 2
Narenciye Çiçeklenmeden önce 200-250 2
Kiraz - Vişne - Şeftali - Kayısı - Erik  Gözlerin kabarmasından sonra,çiçeklenmeden önce 200-250 2-2,5
200-250
Elma - Armut - Ayva 200-250 2-2,5
Zeytin  Çiçeklenmeden önce 200-250 2-2,5
Ayçiçeği 1.uygulama: Bitkilerin 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 150-200 2
2.uygulama: Bitkilerin 40-50 cm olduğu dönemden itibaren 
Mısır  1.uygulama: Bitkilerin 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 150-200 -
2.uygulama: Bitkilerin 40-50 cm olduğu dönemden itibaren
Patates – Ş. Pancarı - Havuç Çıkıştan sonra 150-200 2
Buğday - Arpa – Çeltik Kardeşlenme döneminde  150-200 -
Pamuk Tarak oluşumundan önce  150-200 -
Faulye - Nohut -Mercimek  Çıkıştan hasada kadar  150-200 2
Fındık - Ceviz - Antep Fıstığı  Çiçeklenmeden önce 200-250 2-2,5
Yaprağı yenen sebzeler Bitki boyunun 8-10 cm olduğu dönemden itibaren 150-200 2
(Marul, Kıvırcık, Lahana vb.)
Soğan - Sarımsak  150-200 2
Yeşil alanlar- Kesme Çiçekçilik  Yetişme sönemi boyunca 150-200 -
       
NOT: Yapraktan uygulama dozları 10-15 gün ara ile, damla sulama dozları ise haftalık olarak uygulanır. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi