NORUS ASTRAMİX

NORUS ASTRAMİX

Bor (B), Bakır (Cu-Sülfat), Demir (Fe-Sülfat), Mangan (Mn-Sülfat), Molibden (Mo) ve Çinko (Zn-Sülfat)

SIVI MİKRO BİTKİ BESİN MADDELERİ KARIŞIMI

GARANTİ EDİLEN İÇERİK                                %  W/W
Suda Çözünür Bor ( B)                                                                               0.2
Suda Çözünür  Bakır ( Cu)                                                                          0.5
Suda Çözünür  Demir (Fe)                                          2
EDTA ile Şelatlı  Demir (Fe)                                                                      0.5
Suda Çözünür Mangan ( Mn)                                                                      0.8
EDTA ile Şelatlı Mangan ( Mn)                                                                  0.3
Suda Çözünür Molibden (Mo)                                                                     0.02
Suda Çözünür Çinko ( Zn)                                                     2
EDTA ile Şelatlı Çinko ( Zn)    0.5
EDTA Şelatının Stabil olduğu pH aralığı Cu, Fe, Mn, Zn için;        3-9

Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü
KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU:       
  UYGULAMA ZAMANI YAPRAKTAN   DAMLA SULAMA İLE (cc/dekar)
BİTKİ (100 litre su ile)
Domates-Biber Patlıcan-Hıyar Fide dikiminden itibaren yetişme dönemi boyunca 200 - 250 500 - 1000
Çilek Fide dikiminden itibaren yetişme dönemi boyunca 200 - 250 500 - 1000
Karpuz-Kavun- Kabak Bitkilerin 2-3 yapraklı olduğu dönemden itibaren 200 - 250 500 - 1000
Bağ-Kivi 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde  250 - 300 500 - 1000
2. uygulama: Meyve tutumundan sonra 
3. uygulama: Meyve irileşme döneminde 
4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca
Muz 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde  250 - 300 500 - 1000
2. uygulama: Meyve tutumundan sonra 
3. uygulama: Meyve irileşme döneminde 
4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca
Fındık-Ceviz- Antep Fıstığı 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde  250 - 300 500 - 1000
2. uygulama: Meyve tutumundan sonra 
3. uygulama: Meyve irileşme döneminde 
4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca
Elma-Armut-Ayva 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde  250 - 300 500 - 1000
2. uygulama: Meyve tutumundan sonra 
3. uygulama: Meyve irileşme döneminde 
4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca
Zeytin 1. uygulama: Çiçeklenme öncesinde  250 - 300 500 - 1000
2. uygulama: Meyve tutumundan sonra 
3. uygulama: Meyve irileşme döneminde 
4. uygulama: Gelişme dönemi boyunca
Mısır-Ayçiçeği 1. uygulama: Bitkiler 15-20 cm olunca  250 - 300 500 - 1000
2. uygulama: Bitkiler 40-50 cm olunca
Patates-Şkerpancarı-Havuç 1. uygulama: Bitkiler 4-5 yapraklı olunca  250 - 300 500 - 1000
2. uygulama: Yumru irileşme döneminde
Buğday-Arpa-Çeltik Kardeşlenme döneminden itibaren 200 - 250 -
Pamuk Bitkilerin 3-4 yapraklı olduğu dönemden itibaren 200 - 250 500 - 1000
Soğan-Sarımsak 1. uygulama: Bitkiler 4-5 yapraklı olunca  200 - 250 500 - 1000
2. uygulama: Baş irileşme döneminde
Fasulye-Nohut Mercimek Gelişme dönemi boyunca 200 - 250 500 - 1000
Yaprağı yenen sebzeler (Marul, Kıvırcık, Lahana) Gelişme dönemi boyunca 200 - 250 500 - 1000
Yeşil alanlar- Süs Bitkileri Gelişme dönemi boyunca 200 - 250 500 - 1000
NOT: Yapraktan uygulama dozları 10-15 gün ara ile, damla sulama dozları ise haftalık olarak uygulanır. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi