NORUS CALİBOR
KALSİYUM NİTRAT ÇÖZELTİSİ
(BBM Çözeltisi Hazırlamak İçin)
| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
| Toplam Azot (N) | % 8 |
| Nitrat Azotu (N) | % 8 |
| Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) | % 13 |
| Suda Çözünür Bor (B) | 0,30% |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü| KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI | |||
| BİTKİ ADI | UYGULAMA DÖNEMİ | TOPRAKTAN (Damlama sulama ile) | YAPRAKTAN UYGULAMA |
| SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, çilek vb) | Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak meyve olgunlaşana kadar 3-4 uygulama yapılır | 1-2 L / daa | 100 Litre suya 200–250 ml |
| YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) | Vejatasyon süresince 3-4 uygulama | 1-2 L / da | 100 Litre suya 200–250 ml |
| YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, v.b) Soğan, Sarımsak | Çapadan sonra bir uygulama | 1-2 L / da | 100 Litre suya 200–250 ml |
| 15-20 gün sonra ikinci uygulama | |||
| Kavun, Karpuz, Kabak, | Kol atımında, meyve tutumunda 3-4 uygulama | 1-2 L / da | 100 Litre suya 200–250 ml |
| TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, vb) | Vejatasyon süresince 3-4 uygulama | 2-2,5 L / da | 100 Litre suya 250–300 ml |
| SERT KABUKLU MEYVELER (Ceviz,Kestane,Antep Fıstığı,Badem,Fındık) | Çiçeklenme sonrası 2-3 uygulama | 1-2 L /da | 100 Litre suya 250–300 ml |
| Avakado | Çiçeklenme sonrası 2-3 uygulama | 1-2 L /da | 100 Litre suya 250 -350 ml |
| Muz | Fide dikiminden bir ay sonra başlayarak doğuma kadar 3-4 uygulama | 1-2 L /da | 100 Litre suya 250–300 ml |
| ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb) | Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama | 1-2 L /da | 150-200 ml/da |
| TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya vb) | Gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama | 1-2 L /da | 150-200 ml/da |
| TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) | Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde iki uygulama | 1-2 L /da | 150-200 ml/da |