Rooter 5
EC FERTILIZER
NPK GÜBRE ÇÖZELTİSİ
| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
| Toplam Azot (N) | 8 |
| Amonyum Azotu (N-NH4) | 3,4 |
| Nitrat Azotu (N-NO3) | 4,6 |
| Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) | 7,6 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 5,4 |
| Klor (Cl) Beyanı | 0,11 |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü|
Ürün |
Kullanım Dönemi |
Topraktan Damlama Sulama İle |
Yapraktan |
|
Sera Sebze Bitkilerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Kavun, Karpuz, Çilek, Muz,) |
Şaşırtmadan sonra veya daldırma Vejetatif büyümede Çiçeklenmeden Önce Gelişme geriliğinde |
500 ml/da 500 ml/da 500 ml/da 500 ml/da |
250 ml/100L Su 250 ml/100L Su 250 ml/100L Su 250 ml/100L Su |
|
Açık Alan Sebze Bitkilerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Havuç, Kabak, Karnabahar, Lahana, Kavun, Karpuz, Muz, Çilek, Fasulye, Marul, Patates) |
Şaşırtmadan sonra veya daldırma Vejetatif büyümede Çiçeklenmeden Önce Gelişme geriliğinde |
500 ml/da 500 ml/da 500 ml/da 500 ml/da |
250 ml/100L Su 250 ml/100L Su 250 ml/100L Su 250 ml/100L Su |
|
Turunçgiller (Portakal, Limon, Mandalina, Greyfurt) Bağ |
Yeni tesis edilen bahçelerde can suyu olarak Vejetatif büyümede Çıçeklenmeden önce Meyve tutumunda |
500-1000 ml/da 500-1000 ml/da 500-1000 ml/da 500-1000 ml/da |
250-300 ml/100L Su 250-300 ml/100L Su 250-300 ml/100L Su 250-300 ml/100L Su |
|
Meyve Ağaçlarında (Elma, Armut, Kayısı, Ayva, Erik, Nar, Kiraz, Şeftali, Ceviz, Antep Fıstığı, Zeytin) |
Yeni tesis edilen bahçelerde can suyu olarak Vejetatif büyümede Çıçeklenmeden önce Meyve tutumunda |
500-1000 ml/da 500-1000 ml/da 500-1000 ml/da 500-1000 ml/da |
250-300 ml/100L Su 250-300 ml/100L Su 250-300 ml/100L Su 250-300 ml/100L Su |
|
Tarla Bitkileri (Soya, Arpa, Buğday, Nohut, Mercimek, Yer Fıstığı,) |
Çıkış sonrası Vejetatif büyümede |
--- --- |
250-300 ml/da 250-300 ml/da |
|
Endüstri ve Yem Bitkileri (Mısır, Patates, Ayçiçeği, Şekerpancarı, Pamuk, Yonca) |
Çıkış sonrası Vejetatif büyümede |
500-1000 ml/da 500-1000 ml/da |
250-300 ml/da 250-300 ml/da |
|
Kesme Çiçek ve Yeşil Alanlar (Gül) |
Çıkış sonrası Vejetatif büyümede |
500-1000 ml/da 500-1000 ml/da |
250 ml/100L Su 250 ml/100L Su |
Tavsiyeler rehber niteliğinde olup, asıl gübrelenme programı için, toprak ve yaprak analizi yaptırarak teknik personellerimizden bilgi isteyiniz.