Rooter 5

Rooter 5

EC FERTILIZER

NPK GÜBRE ÇÖZELTİSİ

GARANTİ EDİLEN İÇERİK  % W/W
Toplam Azot (N) 8
Amonyum Azotu (N-NH4) 3,4
Nitrat Azotu (N-NO3) 4,6
Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 7,6
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 5,4
   
Klor (Cl) Beyanı 0,11

 

Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü

Ürün

Kullanım Dönemi

Topraktan

Damlama Sulama İle

Yapraktan

Sera Sebze Bitkilerinde

(Domates, Biber, Patlıcan,

Hıyar, Kabak, Kavun, Karpuz,

Çilek, Muz,)

Şaşırtmadan sonra veya

daldırma

Vejetatif büyümede

Çiçeklenmeden Önce

Gelişme geriliğinde

500 ml/da

500 ml/da

500 ml/da

500 ml/da

250 ml/100L Su

250 ml/100L Su

250 ml/100L Su

250 ml/100L Su

Açık Alan Sebze  Bitkilerinde

(Domates, Biber, Patlıcan,

Hıyar, Havuç, Kabak,

Karnabahar,  Lahana, Kavun,

Karpuz, Muz, Çilek, Fasulye,

Marul, Patates)

Şaşırtmadan sonra veya

daldırma

Vejetatif büyümede

Çiçeklenmeden Önce

Gelişme geriliğinde

500 ml/da

500 ml/da

500 ml/da

500 ml/da

250 ml/100L Su

250 ml/100L Su

250 ml/100L Su

250 ml/100L Su

Turunçgiller

(Portakal, Limon, Mandalina, Greyfurt) Bağ

Yeni tesis edilen bahçelerde

can suyu olarak

Vejetatif büyümede

Çıçeklenmeden önce

Meyve tutumunda

500-1000 ml/da

500-1000 ml/da

500-1000 ml/da

500-1000 ml/da

250-300 ml/100L Su

250-300 ml/100L Su

250-300 ml/100L Su

250-300 ml/100L Su

Meyve Ağaçlarında

(Elma, Armut, Kayısı, Ayva,

Erik, Nar, Kiraz, Şeftali, Ceviz,

Antep Fıstığı,  Zeytin)

Yeni tesis edilen bahçelerde

can suyu olarak

Vejetatif büyümede

Çıçeklenmeden önce

Meyve tutumunda

500-1000 ml/da

500-1000 ml/da

500-1000 ml/da

500-1000 ml/da

250-300 ml/100L Su

250-300 ml/100L Su

250-300 ml/100L Su

250-300 ml/100L Su

Tarla Bitkileri

(Soya, Arpa, Buğday, Nohut, Mercimek, Yer Fıstığı,)

Çıkış sonrası

Vejetatif büyümede

---

---

250-300 ml/da

250-300 ml/da

Endüstri ve Yem Bitkileri

(Mısır, Patates, Ayçiçeği,

Şekerpancarı, Pamuk, Yonca)

Çıkış sonrası

Vejetatif büyümede

500-1000 ml/da

500-1000 ml/da

250-300 ml/da

250-300 ml/da

Kesme Çiçek ve Yeşil Alanlar

(Gül)

Çıkış sonrası

Vejetatif büyümede

500-1000 ml/da

500-1000 ml/da

250 ml/100L Su

250 ml/100L Su

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tavsiyeler rehber niteliğinde olup, asıl gübrelenme programı için, toprak ve yaprak analizi yaptırarak teknik personellerimizden bilgi isteyiniz.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi