VİGROW 8-8-6

VİGROW 8-8-6

EC FERTILIZER

NPK GÜBRE ÇÖZELTİSİ

 

GARANTİ EDİLEN İÇERİK             % W/W
Toplam Azot (N)                                                                                       8
Amonyum Azotu (N)                                                                                 2,5
Nitrat Azotu (N)                                                                           3
Üre Azotu (N)                                                                                             2,5
Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5)                                                       8
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)                                                         6

Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI:      
    BİTKİ ADI UYGULAMA DÖNEMİ TOPRAKTAN UYGULAMA YAPRAKTAN UYGULAMA 
(Damlama Sulama ile)
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, çilekvb) İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama 2-3 lt / Da 100 Litre Suya 200-300 cc
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama 2-3 lt / Da 100 Litre Suya 200-300 cc
YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, Soğan v.b) 4–6 yapraklı dönemde ve 15–20 gün sonra tekrar 2-3 lt / Da 100 Litre Suya 200-300 cc
Kavun, Karpuz, Kabak, Fide dikiminden hasada kadar 2-3 lt / Da 100 Litre Suya 200-300 cc
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, antep fıstığı vb) Gelişme dönemi boyunca  2-3 lt / Da 100 Litre Suya 200-300 cc
Muz Meyve olgunlaşması esnasında  2-3 lt / Da 100 Litre Suya 200-300 cc
ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Mısır, Pamuk, Ayçiçeği vb) 5–6 yapraklı dönemden dönemde itibaren 15–20 gün aralıklarla 2-3 lt / Da 100 Litre Suya 200-300 cc
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya vb) 3–4 yapraklı olduğu dönemde ve 15-20 gün sonra 2-3 lt / Da 100 Litre Suya 200-300 cc
TAHILLAR (Buğday, Arpa, Çeltik vb) Kardeşlenme döneminde 2-3 lt / Da 100 Litre Suya 200-300 cc
Yeşil Alanlar  Gelişme dönemi boyunca 2-3 lt / Da 100 Litre Suya 200-300 cc

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi