VİGROW 8-8-6
EC FERTILIZER
NPK GÜBRE ÇÖZELTİSİ
| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
| Toplam Azot (N) | 8 |
| Amonyum Azotu (N) | 2,5 |
| Nitrat Azotu (N) | 3 |
| Üre Azotu (N) | 2,5 |
| Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit (P2O5) | 8 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 6 |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü| KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI: | |||
| BİTKİ ADI | UYGULAMA DÖNEMİ | TOPRAKTAN UYGULAMA | YAPRAKTAN UYGULAMA |
| (Damlama Sulama ile) | |||
| SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, çilekvb) | İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama | 2-3 lt / Da | 100 Litre Suya 200-300 cc |
| YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) | İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama | 2-3 lt / Da | 100 Litre Suya 200-300 cc |
| YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, Soğan v.b) | 4–6 yapraklı dönemde ve 15–20 gün sonra tekrar | 2-3 lt / Da | 100 Litre Suya 200-300 cc |
| Kavun, Karpuz, Kabak, | Fide dikiminden hasada kadar | 2-3 lt / Da | 100 Litre Suya 200-300 cc |
| TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, antep fıstığı vb) | Gelişme dönemi boyunca | 2-3 lt / Da | 100 Litre Suya 200-300 cc |
| Muz | Meyve olgunlaşması esnasında | 2-3 lt / Da | 100 Litre Suya 200-300 cc |
| ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Mısır, Pamuk, Ayçiçeği vb) | 5–6 yapraklı dönemden dönemde itibaren 15–20 gün aralıklarla | 2-3 lt / Da | 100 Litre Suya 200-300 cc |
| TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya vb) | 3–4 yapraklı olduğu dönemde ve 15-20 gün sonra | 2-3 lt / Da | 100 Litre Suya 200-300 cc |
| TAHILLAR (Buğday, Arpa, Çeltik vb) | Kardeşlenme döneminde | 2-3 lt / Da | 100 Litre Suya 200-300 cc |
| Yeşil Alanlar | Gelişme dönemi boyunca | 2-3 lt / Da | 100 Litre Suya 200-300 cc |