LIBRO 18-18-18 + TE
EC FERTILIZER
NPK GÜBRESİ HARMANLANMIŞ
| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | W/W |
| Toplam Azot (N) | 18% |
| Amonyum Azotu (N-NH4) | 6,30% |
| Nitrat Azotu (N-NO3) | 3,50% |
| Üre Azotu (N-NH2) | 8,20% |
| Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | 18% |
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit(P2O5) | 18% |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit(K2O) | 18% |
| Suda Çözünür Bor (B) | 0,01% |
| Suda Çözünür Bakır (Cu) | 0,002% |
| Suda Çözünür Demir (Fe) | 0,02% |
| Suda Çözünür Mangan (Mn) | 0,01% |
| Suda Çözünür Molibden (Mo) | 0,001% |
| Suda Çözünür Çinko(Zn) | 0,002% |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü| BİTKİ | YAPRAKTAN UYGULAMA | DAMLAMA |
| Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Karpuz, Kavun, Kabak, | 200-250 g /100 L su | 2,5 - 3 kg/da |
| Marul, Ispanak, Lahana, Maydanoz, Karnabahar, Enginar | 200-250 g /100 L su | 2,5 - 3 kg/da |
| Patates, Havuç, Soğan, Sarımsak,ve Şeker Pancarı | 200-250 g /100 L su | 2,5 - 3 kg/da |
| Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne, Ayva, Nar, Muz, Narenciye | 200-250 g /100 L su | 2,5 - 3 kg/da |
| Bağ, Çilek ve Kesme Çiçek | 200-250 g /100 L su | 2,5 - 3 kg/da |
| Zeytin, Antep Fıstığı, Badem, Fındık, Ceviz | 200-250 g /100 L su | 2,5 - 3 kg/da |
| Pamuk, Soya Fasulyesi, Yer Fıstığı, Mısır, Mercimek, Ayçiçeği, Nohut, Bezelye, Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf, Fiğ | 200-250 g /100 L su | ----- |
| Tütün, Çay | 200-250 g /100 L su | 2,5 - 3 kg/da |
| Yeşil Alan Uygulaması | 200-250 g /100 L su | ----- |