LIBRO 18-18-18 + TE

LIBRO 18-18-18 + TE

EC FERTILIZER

NPK GÜBRESİ HARMANLANMIŞ

GARANTİ EDİLEN İÇERİK                                                                 W/W
Toplam Azot (N)                                                                                        18%
Amonyum Azotu (N-NH4) 6,30%
Nitrat Azotu (N-NO3)                                                                                 3,50%
Üre  Azotu (N-NH2)                                                                                  8,20%
Nötral Amonyum Sitrat ve Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5)         18%
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit(P2O5)                                                      18%
Suda Çözünür Potasyum Oksit(K2O)                                                      18%
Suda Çözünür Bor (B) 0,01%
Suda Çözünür Bakır (Cu)                                                                           0,002%
Suda Çözünür Demir (Fe)                                                                            0,02%
Suda Çözünür Mangan (Mn)                                                                      0,01%
Suda Çözünür Molibden (Mo)                                                                    0,001%
Suda Çözünür Çinko(Zn)                                                                         0,002%

Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü
BİTKİ YAPRAKTAN UYGULAMA DAMLAMA
Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Karpuz, Kavun, Kabak,  200-250 g /100 L su 2,5 - 3 kg/da 
Marul, Ispanak, Lahana,  Maydanoz, Karnabahar, Enginar 200-250 g /100 L su 2,5 - 3 kg/da
Patates, Havuç, Soğan, Sarımsak,ve Şeker Pancarı 200-250 g /100 L su 2,5 - 3 kg/da
Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne, Ayva, Nar, Muz, Narenciye 200-250 g /100 L su 2,5 - 3 kg/da
Bağ, Çilek ve Kesme Çiçek 200-250 g /100 L su 2,5 - 3 kg/da
Zeytin, Antep Fıstığı, Badem, Fındık, Ceviz 200-250 g /100 L su 2,5 - 3 kg/da
Pamuk, Soya Fasulyesi, Yer Fıstığı, Mısır, Mercimek, Ayçiçeği, Nohut, Bezelye, Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf, Fiğ 200-250 g /100 L su -----
Tütün, Çay 200-250 g /100 L su 2,5 - 3 kg/da
Yeşil Alan Uygulaması 200-250 g /100 L su -----

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi