LİBRO 7-7-7+TE

LİBRO 7-7-7+TE

EC FERTILIZER

NPK GÜBRE ÇÖZELTİSİ 

GARANTİ EDİLEN İÇERİK                                                         %  W/W
Toplam Azot (N)                                                        7
Amonyum Azotu (N)                                                              1,5
Nitrat Azotu (N)                                                                 2
Üre Azotu (N)                                                                        3,5
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5)                                 7
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)                                    7
Suda Çözünür Bor ( B)                                                              0,01
Suda Çözünür  Bakır ( Cu) Tamamı EDTA ile Şelatlı              0,01
Suda Çözünür  Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlı                                0,05
Suda Çözünür Mangan ( Mn) Tamamı EDTA ile Şelatlı                           0,02
Suda Çözünür Çinko ( Zn) Tamamı EDTA ile Şelatlı                               0,01
EDTA Şelatının Stabil olduğu pH aralığı Cu, Fe, Mn, Zn için;                 3-9

Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü
KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU:       
           BİTKİ ADI UYGULAMA DÖNEMİ YAPRAKTAN UYGULAMA TOPRAKTAN UYGULAMA
cc/dekar  Damlama Sulama ile
(100 Litre Su ile) lt/dekar (1 Ton su ile)
Domates, Biber, Hıyar Patlıcan Fide dikiminden itibaren yetişme dönemi boyunca       250-300           3-4
Karpuz - Kavun       250-300           3-4
Çilek Meyve Tutumundan Sonra       250-300           3-4
Bağ- Kivi       250-300           3-4
Muz       250-300           3-4
Narenciye)      250-300           3-4
Kiraz- Vişne- Şeftali- Kayısı- Erik   250-300          3-4
Elma- Armut- Ayva   250-300          3-4
Zeytin    250-300          3-4
Mısır - Ayçiçeği 1.Uygulama: Bitkiler 15-20 cm olunca      250-300          3-4
2.Uygulama: Bitkiler 40-50 cm olunca
Patates- Şekerpancarı- Havuç 1.Uygulama: Bitkilerin 5-6 yaprak olduğu dönemden itibaren      250-300          3-4
2.Uygulama: Yumru irileşme döneminde
Buğday- Arpa- Çeltik Kardeşlenme döneminden itibaren       250-300  -
Pamuk Çapadan sonra       250-300 3.Nis
Fasulye- Nohut- Mercimek 1.Uygulama: Çiçeklenme dönemi başlangıcında    
2.Uygulama: Bakla oluşum döneminde        250-300 -
Fındık- Ceviz- Antep Fıstığı Yapraklanmadan hasat dönemine kadar       250-300          3-4
Yaprağı Yenen Sebzeler         250-300
(Marul- Kıvırcık- Lahana) -
Soğan- Sarımsak Yetişme dönemi boyunca       250-300 -
Yeşil Alanlar- Süs Bitkileri         250-300 -

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi