LİBRO 7-7-7+TE
EC FERTILIZER
NPK GÜBRE ÇÖZELTİSİ
| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
| Toplam Azot (N) | 7 |
| Amonyum Azotu (N) | 1,5 |
| Nitrat Azotu (N) | 2 |
| Üre Azotu (N) | 3,5 |
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | 7 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 7 |
| Suda Çözünür Bor ( B) | 0,01 |
| Suda Çözünür Bakır ( Cu) Tamamı EDTA ile Şelatlı | 0,01 |
| Suda Çözünür Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlı | 0,05 |
| Suda Çözünür Mangan ( Mn) Tamamı EDTA ile Şelatlı | 0,02 |
| Suda Çözünür Çinko ( Zn) Tamamı EDTA ile Şelatlı | 0,01 |
| EDTA Şelatının Stabil olduğu pH aralığı Cu, Fe, Mn, Zn için; | 3-9 |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü| KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU: | |||
| BİTKİ ADI | UYGULAMA DÖNEMİ | YAPRAKTAN UYGULAMA | TOPRAKTAN UYGULAMA |
| cc/dekar | Damlama Sulama ile | ||
| (100 Litre Su ile) | lt/dekar (1 Ton su ile) | ||
| Domates, Biber, Hıyar Patlıcan | Fide dikiminden itibaren yetişme dönemi boyunca | 250-300 | 3-4 |
| Karpuz - Kavun | 250-300 | 3-4 | |
| Çilek | Meyve Tutumundan Sonra | 250-300 | 3-4 |
| Bağ- Kivi | 250-300 | 3-4 | |
| Muz | 250-300 | 3-4 | |
| Narenciye) | 250-300 | 3-4 | |
| Kiraz- Vişne- Şeftali- Kayısı- Erik | 250-300 | 3-4 | |
| Elma- Armut- Ayva | 250-300 | 3-4 | |
| Zeytin | 250-300 | 3-4 | |
| Mısır - Ayçiçeği | 1.Uygulama: Bitkiler 15-20 cm olunca | 250-300 | 3-4 |
| 2.Uygulama: Bitkiler 40-50 cm olunca | |||
| Patates- Şekerpancarı- Havuç | 1.Uygulama: Bitkilerin 5-6 yaprak olduğu dönemden itibaren | 250-300 | 3-4 |
| 2.Uygulama: Yumru irileşme döneminde | |||
| Buğday- Arpa- Çeltik | Kardeşlenme döneminden itibaren | 250-300 | - |
| Pamuk | Çapadan sonra | 250-300 | 3.Nis |
| Fasulye- Nohut- Mercimek | 1.Uygulama: Çiçeklenme dönemi başlangıcında | ||
| 2.Uygulama: Bakla oluşum döneminde | 250-300 | - | |
| Fındık- Ceviz- Antep Fıstığı | Yapraklanmadan hasat dönemine kadar | 250-300 | 3-4 |
| Yaprağı Yenen Sebzeler | 250-300 | ||
| (Marul- Kıvırcık- Lahana) | - | ||
| Soğan- Sarımsak | Yetişme dönemi boyunca | 250-300 | - |
| Yeşil Alanlar- Süs Bitkileri | 250-300 | - |