LİBRO HUMİC

LİBRO HUMİC

ORGANİK KAYNAKLI ÜRÜNLER

SIVI HUMİK ASİT

 

GARANTİ EDİLEN İÇERİK                                                         % W/W
Organik Madde                                                                      12
Toplam Humik Asit + Fulvik Asit                                          15
 Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)                                     4
Suda Çözünür  Bakır (Cu) Tamamı EDTA ile Şelatlı                             0.01
Suda Çözünür Mangan (Mn) Tamamı EDTA ile Şelatlı                                     0.02
Suda Çözünür Çinko (Zn) Tamamı EDTA ile Şelatlı                                         0.01
Ph                                                                                                  9-11
   
EDTA Şelatının Stabil olduğu pH aralığı Cu, Mn, Zn için;                        3-9

Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü
KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU:       
BİTKİLER UYGULAMA ŞEKLİ VE ZAMANLARI UYGULAMA MİKTARI
Topraktan (da) Yapraktan
(100 lt suya)
TARLA BİTKİLERİ 
Hububat, Mısır, Soya, Tütün, Pamuk, Yem Bitkileri Ayçiçeği, Şeker Pancarı vs.
Ekim öncesi: Toprak ekime hazırlandıktan sonra uygulanır. Ekim Sonrası: Yaprak uygulaması bitkiler 20 – 25 cm boya ulaşınca uygulamaya başlanır ve gerekirse 20 gün sonra tekrarlanır. - 100-200 cc
SEBZELER  
Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Fasulye, Bezelye, Kabak, Kavun, Karpuz, Soğan Çilek, Sarımsak, Havuç, Marul, Lahana, Karnabahar, Kereviz, Patates, vs.
 Fidelerin şaşırtılması esnasında ve Vegetatif büyüme sırasında: Bitkiler 20-25 cm boya ulaşınca uygulamaya başlanır ve gerekirse 20 gün sonra tekrarlanır. 500-1000 cc 100-200 cc
FİDANLIK VE SERALAR Süs bitkileri, Diğer Sebze vs. Ekim öncesi: Toprak ekime hazırlandıktan sonra uygulanır. 500 cc 100-150 cc
Ekim Sonrası: Vejetasyon boyunca 20 gün aralıklarla uygulanır
MEYVELER
Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Muz, Badem, Bağ, Erik, Narenciye Zeytin, Diğer Meyve Ağaçları 
Üç uygulama tavsiye edilmektedir: 500-1000 cc 100-200 cc
1- Tomurcuk ve çiçeklenmenin hemen öncesinde. 
2-  Meyve oluşumunda  
3- Meyvelerin büyümelerinin devam ettiği mevsim ortasında uygulama yapılır.
YEŞİL ALANLAR İlkbahar’dan itibaren 20-30 günlük aralıklarla - 100-150 cc

HAZIRLANIŞI VE UYGULAMA ŞEKLİ: Uygulama aletine bir miktar su konur. Önerilen dozda ilave edildikten sonra depo yeterli miktarda suya tamamlanır, karıştırılır ve uygulamaya geçilir. Yapraktan, damla sulamadan ve topraktan; her türlü uygulama aleti ve metodu ile verilebilir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi