NORUS 10-5-40 + TE

NORUS  10-5-40 + TE

EC FERTELIZER

NPK GÜBRESİ HARMANLANMIŞ

GARANTİ EDİLEN İÇERİK  % W/W
Toplam Azot (N) 10
Amonyum Azotu (N-NH4) 1,60
Nitrat Azotu (N-NO3) 6,60
Üre Azotu (N-NH2) 1,80
Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 5
Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) 5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 40
Suda Çözünür Bor (B) 0,01
Suda Çözünür Bakır (Cu) Tamamı EDTA ile Şelatlıdır 0,002
Suda Çözünür Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlıdır 0,02
Suda Çözünür Mangan (Mn) Tamamı EDTA ile Şelatlıdır 0,01
Suda Çözünür Molibden (Mo) 0,001
Suda Çözünür Çinko (Zn) Tamamı EDTA ile Şelatlıdır 0,002
EDTA Şelatının Stabil Olduğu pH Aralığı (Cu, Fe, Mn, Zn)      2 – 11 
   
Klor (Cl) Beyanı 0,27

 

 

Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI:


BİTKİ

YAPRAKTAN UYGULAMA

DAMLAMADAN

Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Karpuz, Kabak

200 – 250 gr / 100 L Su

2,5 – 3 Kg / da

Marul, Ispanak, Lahana, Maydanoz, Karnabahar, Enginar

200 – 250 gr / 100 L Su

2,5 – 3 Kg / da

Patates, Havuç, Soğan, Sarımsak ve Şeker Pancarı

200 – 250 gr / 100 L Su

2,5 – 3 Kg / da

Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne, Ayva, Nar, Muz, Narenciye

200 – 250 gr / 100 L Su

2,5 – 3 Kg / da

Bağ, Çilek ve Kesme Çiçek

200 – 250 gr / 100 L Su

2,5 – 3 Kg / da

Zeytin, Antep Fıstığı, Badem, Fındık, Ceviz

200 – 250 gr / 100 L Su

2,5 – 3 Kg / da

Pamuk, Soya Fasulyesi, Yer Fıstığı, Mısır, Mercimek,  Ayçiçeği, Nohut, Bezelye, Fasulye, Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf, Fiğ

200 – 250 gr / 100 L Su

----

Tütün, Çay

200 – 250 gr / 100 L Su

2,5 – 3 Kg / da

Yeşil Alan Uygulaması

200 – 250 gr / 100 L Su

----

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi