NORUS 17-18-18 + TE
NPK GÜBRE ÇÖZELTİSİ
| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | W/W |
| Toplam Azot (N) | 17 |
| Amonyum Azotu (N-NH4) | 7 |
| Nitrat Azotu (N-NO3) | 5 |
| Üre Azotu (N-NH2) | 5 |
| Nötral Amonyum Sitratta ve Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) | 18 |
| Suda Çözünür Fosforpenta Oksit (P2O5) | 18 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 18 |
| Suda Çözünür Bor (B) | 0,01 |
| Suda Çözünür Bakır (Cu) | 0,002 |
| Suda Çözünür Demir (Fe) | 0,02 |
| Suda Çözünür Mangan (Mn) | 0,01 |
| Suda Çözünür Molibden (Mo) | 0,001 |
| Suda Çözünür Çinko (Zn) | 0,002 |
| Klor (Cl) Beyanı | 0,35 |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü| BİTKİ | YAPRAKTAN UYGULAMA | DAMLAMADAN |
| Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Karpuz, Kabak | 200 – 250 gr / 100 L Su | 2,5 – 3 Kg / da |
| Marul, Ispanak, Lahana, Maydanoz, Karnabahar, Enginar | 200 – 250 gr / 100 L Su | 2,5 – 3 Kg / da |
| Patates, Havuç, Soğan, Sarımsak ve Şeker Pancarı | 200 – 250 gr / 100 L Su | 2,5 – 3 Kg / da |
| Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz, Vişne, Ayva, Nar, Muz, Narenciye | 200 – 250 gr / 100 L Su | 2,5 – 3 Kg / da |
| Bağ, Çilek ve Kesme Çiçek | 200 – 250 gr / 100 L Su | 2,5 – 3 Kg / da |
| Zeytin, Antep Fıstığı, Badem, Fındık, Ceviz | 200 – 250 gr / 100 L Su | 2,5 – 3 Kg / da |
| Pamuk, Soya Fasulyesi, Yer Fıstığı, Mısır, Mercimek, Ayçiçeği, Nohut, Bezelye, Fasulye, Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf, Fiğ | 200 – 250 gr / 100 L Su | ---- |
| Tütün, Çay | 200 – 250 gr / 100 L Su | 2,5 – 3 Kg / da |
| Yeşil Alan Uygulaması | 200 – 250 gr / 100 L Su | ---- |