NORUS 7-7-7+TE

NORUS 7-7-7+TE
GARANTİ EDİLEN İÇERİK                                           %  W/W
Toplam Azot (N)                                                                                         7
Amonyum Azotu (N)                                                                                 1,5
Nitrat Azotu (N)                                                                 2
Üre Azotu (N)                                                                              3,5
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5)                                 7
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)                                     7
Suda Çözünür Bor ( B)                                                                  0,01
Suda Çözünür  Bakır ( Cu) Tamamı EDTA ile Şelatlı                        0,01
Suda Çözünür  Demir (Fe) Tamamı EDTA ile Şelatlı                        0,05
Suda Çözünür Mangan ( Mn) Tamamı EDTA ile Şelatlı              0,02
Suda Çözünür Çinko ( Zn) Tamamı EDTA ile Şelatlı                            0,01
   
EDTA Şelatının Stabil olduğu pH aralığı Cu, Fe, Mn, Zn için      3-9

Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü
KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU:       
           BİTKİ ADI UYGULAMA DÖNEMİ YAPRAKTAN UYGULAMA TOPRAKTAN UYGULAMA
cc/dekar  Damlama Sulama ile
(100 Litre Su ile) lt/dekar (1 Ton su ile)
Domates, Biber, Hıyar Patlıcan Fide dikiminden itibaren yetişme dönemi boyunca       250-300  3.Nis
Karpuz - Kavun       250-300  3.Nis
Çilek Meyve Tutumundan Sonra       250-300  3.Nis
Bağ- Kivi       250-300  3.Nis
Muz       250-300  3.Nis
Narenciye)      250-300  3.Nis
Kiraz- Vişne- Şeftali- Kayısı- Erik      250-300  3.Nis
Elma- Armut- Ayva      250-300  3.Nis
Zeytin       250-300  3.Nis
Mısır - Ayçiçeği 1.Uygulama: Bitkiler 15-20 cm olunca      250-300  3.Nis
2.Uygulama: Bitkiler 40-50 cm olunca
Patates- Şekerpancarı- Havuç 1.Uygulama: Bitkilerin 5-6 yaprak olduğu dönemden itibaren      250-300  3.Nis
2.Uygulama: Yumru irileşme döneminde
Buğday- Arpa- Çeltik Kardeşlenme döneminden itibaren       250-300  -
Pamuk Çapadan sonra       250-300 3.Nis
Fasulye- Nohut- Mercimek 1.Uygulama: Çiçeklenme dönemi başlangıcında    
2.Uygulama: Bakla oluşum döneminde        250-300 -
Fındık- Ceviz- Antep Fıstığı Yapraklanmadan hasat dönemine kadar       250-300 3.Nis
Yaprağı Yenen Sebzeler (Marul- Kıvırcık- Lahana) Yetişme dönemi boyunca      250-300  -
Soğan- Sarımsak       250-300 -
Yeşil Alanlar- Süs Bitkileri       250-300 -

 

NOT: Yapraktan uygulama dozları 10-15 gün ara ile, damla sulama dozları ise haftalık olarak uygulanır. Yapraktan gübrelemede besin maddelerinin bitki hücrelerine geçişini kolaylaştırmak ve gübrenin etkinliğini artırmak için “yayıcı- yapıştırıcı” ürünlerin kullanılması tavsiye edilir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi