SEMİNO
ORGANİK KAYNAKLI ÜRÜNLER
SIVI DENİZ YOSUNU
| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | % W/W |
| Organik Madde | 5 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 3 |
| Alginik Asit | 0,5 |
| Max. EC | 27 (dS/m) |
| pH | 6-8 |
Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.
Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü| KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU: | ||||
| Ürün Adı | Tüm Çeşitlerde | Topraktan | Yapraktan | Uygulama Zamanı |
| Sebzeler Sera-Açık Alan | Salatalık, Domates, Biber, Patlıcan, Kabak, Marul, Tere, Roka, Maydanoz, Lahanagil, Ispanak, Kavun, Karpuz, Kereviz, Pırasa, Çilek | 250-500cc/ da | 100 cc/da | 15 GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR. |
| Meyve Ağaçları | Tüm Narenciye Ürünleri, Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Kiraz, Nar, Erik, Ayva, Vişne, Zeytin, Fındık, Badem, Ceviz | 250-500cc/ da | 100 cc/da | 15 GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR. |
| Buğday-Arpa – Çeltik- Ayçiçeği- Pamuk | Tüm Çeşitlerde | 250-500cc/ da | 100 cc/da | DİKİM ÖNCESİ VE 3-5 YAPRAKTAN SONRA 15 GÜN ARA İLE HASADA KADAR UYGULANIR. |
| Mısır | Tüm Çeşitlerde | 250-500cc/ da | 100 cc/da | 15 GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR. |
| Tütün | Tüm Çeşitlerde | 250-500cc/ da | 100 cc/da | 30 GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR. |
| Patates-Soğan | Tüm Çeşitlerde | 250-500cc/ da | 100 cc/da | 15 GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR. |
| Pancar-Havuç | Tüm Çeşitlerde | 250-500cc/ da | 100 cc/da | 15 GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR. |
| Yeşil alanlar –Kesme Çiçekçilik | Yeşil Alan | 250-500cc/ da | 100 cc/da | 15GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR. |
| Bağ, Kivi, İncir | Sofralık-Kurutmalık – Şaraplık | 250-500cc/ da | 100 cc/da | 15GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR. |
| ANTEP FISTIĞI | TÜM ÇEŞİTLERDE | 250-500cc/ da | 100 cc/da | 30 GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR. |