SEMİNO

SEMİNO

ORGANİK KAYNAKLI ÜRÜNLER

SIVI DENİZ YOSUNU 

GARANTİ EDİLEN İÇERİK     % W/W
Organik Madde                                                               5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)                                                3
Alginik Asit                                                                                           0,5
Max. EC                                                                                                                    27 (dS/m)   
pH                                                                                                                            6-8 

Kullanmadan önce mutlaka etiketi ve ürün bilgilerini okuyun.

Tescil ve Etiket Bilgileri Güvenlik Bilgi Formu Ürün Broşürü
KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU:         
Ürün Adı Tüm Çeşitlerde Topraktan Yapraktan Uygulama Zamanı
Sebzeler Sera-Açık Alan Salatalık, Domates, Biber, Patlıcan, Kabak, Marul, Tere, Roka, Maydanoz, Lahanagil, Ispanak, Kavun, Karpuz, Kereviz, Pırasa, Çilek 250-500cc/ da 100 cc/da 15 GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR.
Meyve Ağaçları Tüm Narenciye Ürünleri, Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Kiraz, Nar, Erik, Ayva, Vişne, Zeytin, Fındık, Badem, Ceviz 250-500cc/ da 100 cc/da 15 GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR.
Buğday-Arpa – Çeltik- Ayçiçeği- Pamuk Tüm Çeşitlerde 250-500cc/ da 100 cc/da DİKİM ÖNCESİ VE 3-5 YAPRAKTAN SONRA 15 GÜN ARA İLE HASADA KADAR UYGULANIR.
Mısır Tüm Çeşitlerde 250-500cc/ da 100 cc/da 15 GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR.
Tütün Tüm Çeşitlerde 250-500cc/ da 100 cc/da 30 GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR.
Patates-Soğan Tüm Çeşitlerde 250-500cc/ da 100 cc/da 15 GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR.
Pancar-Havuç Tüm Çeşitlerde 250-500cc/ da 100 cc/da 15 GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR.
Yeşil alanlar –Kesme Çiçekçilik Yeşil Alan 250-500cc/ da 100 cc/da 15GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR.
Bağ, Kivi, İncir Sofralık-Kurutmalık – Şaraplık 250-500cc/ da 100 cc/da 15GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR.
ANTEP FISTIĞI TÜM ÇEŞİTLERDE 250-500cc/ da 100 cc/da 30 GÜN ARA İLE HASADA KADAR TÜM DÖNEMLERİNDE UYGULANIR.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha Fazla Bilgi